www.tekno-vilmer.dk    Velkommen og god fornøjelse Ole Andreasen    E-mail: info@tekno-vilmer.dk      
<<< Til forsiden

Scratchbuilding:
Ganske mange samlere, bruger mange år for at gøre netop deres samling, til den perfekte og komplette modelsamling. Dette er gældende uanset om der samles på Teknobiler, Vilmerbiler, Flyvemaskiner, Både e.lign. For nogle betyder dette, at lysten melder sig til, at bygge ”den eneste ene” - en model de andre ikke har!
Dette skete også for mig! Jeg har i mange år bygget og eller modificeret militære køretøjs modeller, så de passede ind i min samling af danske militære køretøjer og derfor var det da også nærliggende at prøve med Tekno- & Vilmerbiler
Blandt udenlandske Scratchbuildere er der for tiden en ophedet debat om hvem der er Scratchbuilder og hvem der ikke er! Diskussionen går her primært på, om du konstruere eller sammensætter. Her kaldes de rigtige for”model byggere ” (model-builders) og de andre for ”model sammensættere ”(model-kit-assembers).
Jeg har imidlertid ingen problemer med, at blive placeret i den sidste, lidt mindre flatterende kategori.
Nedenstående modeller er primært sammensat af dele fra Tekno- Vilmer-Gama og Corgi, ud fra devisen at sådan kunne det god være gået, hvis de to dansk firmaer havde eksisteret den dag i dag.
Ole Andreasen

Siden opdateret pr 04. juli 2013

« Forrige 4 af 31 Næste »
No.4. 433.571
VOLVO KRANBIL TUNG
FALCK
     O. Bak Webdesign