www.tekno-vilmer.dk    Velkommen og god fornøjelse Ole Andreasen    E-mail: info@tekno-vilmer.dk      
<<< Til forsiden

TEKNISK VIDEN!!

Der arbejdes stadig på udvikling af :Skruer og Æsker

Al tekst i dette afsnit (Teknisk viden) er venligst stillet til rådighed af ”Teknosamleren” og det er med stor glæde og taknemmelighed, at undertegnede bringer dette på www.tekno-vilmer.dk

Ansvarshavende for Teknosamleren begrunder det enorme arbejde med beskrivelse af de tekniske specifikationer på bilmodellerne med, et ønske om, at tilvejebringe tilgængelig information om bilernes detaljer, (detaljer har altid har været et af Teknos varemærker). Tekno bøgerne er gode, men de har deres begrænsninger med hensyn til hvilke udstyr og forskelligheder der er ved den enkelte model.

Efter undertegnedes opfattelse besidder han en enorm viden om Teknobiler, samt om detaljerne på den enkelte model, en viden han gennem årene har samlet og nedskrevet efter adskillelse og samling af de enkelte modeller, for herved at afslører de små hemmeligheder der måtte være om detaljerne ude og inde til glæde for nye og ”gamle” samlere!
Det er mit håb, at disse tekniske beskrivelser kan være til gavn for andre samlere, som en gratis mulighed for mere eller uddybende viden om de enkelte Teknomodeller!

Ole Andreasen
www.tekno-vilmer.dk

     O. Bak Webdesign